Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wanda and the Alien

Wanda and the Alien

15/01/2017 | Flixfilm

Wanda and the Alien på Netflix

Produktionsår: 2014–
Genre: Animation
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jessica Emily Venn, Jimmy Hibbert, Jen Pringle
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Den søde kanin Wanda passer sin familie, som bor under et træ. Da en ven fra det ydre rum dukker op, lærer hun en masse!

Wanda and the Alien havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wanda and the Alien på YouTube.Se Wanda and the Alien på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wanda and the Alien ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wanda and the Alien stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wanda and the Alien, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wanda and the Alien er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar