Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wanda and the Alien

Wanda and the Alien

15/01/2017 | Flixfilm

Se Wanda and the Alien på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jessica Emily Venn
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Den søde kanin Wanda passer sin familie, som bor under et træ. Da en ven fra det ydre rum dukker op, lærer hun en masse!


Se Wanda and the Alien på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWanda and the Alien havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wanda and the Alien ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wanda and the Alien herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wanda and the Alien er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wanda and the Alien stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar