Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wanda Sykes: I’m an Entertainer

Wanda Sykes: I’m an Entertainer

25/05/2023 | Flixfilm

Wanda Sykes: I’m an Entertainer på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den berømte komiker fortæller om forældreskabet med sin franske hustru, farerne ved offentlige toiletter, og hvorfor hun er træt af at sigte højt, når andre sigter lavt.Se Wanda Sykes: I’m an Entertainer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Wanda Sykes: I’m an Entertainer havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wanda Sykes: I’m an Entertainer på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Wanda Sykes: I’m an Entertainer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wanda Sykes: I’m an Entertainer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wanda Sykes: I’m an Entertainer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wanda Sykes: I’m an Entertainer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar