Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wanda Sykes: Not Normal

Wanda Sykes: Not Normal

22/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Wanda Sykes: Not Normal på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Linda Mendoza
Skuespillere: Wanda Sykes
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Wanda Sykes håndterer politik, reality-tv, racisme og den hemmelighed, hun tager med sig i graven, i denne overstadige og hæmningsløse stand-up special.


Se Wanda Sykes: Not Normal på Netflix

Anmeldelse: Wanda Sykes: Not Normal

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wanda Sykes: Not Normal havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wanda Sykes: Not Normal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wanda Sykes: Not Normal herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wanda Sykes: Not Normal er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wanda Sykes: Not Normal stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore