Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Wanda Sykes: Not Normal

Wanda Sykes: Not Normal

22/05/2019 | Flixfilm

Wanda Sykes: Not Normal på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Linda Mendoza
Skuespillere: Wanda Sykes
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Wanda Sykes håndterer politik, reality-tv, racisme og den hemmelighed, hun tager med sig i graven, i denne overstadige og hæmningsløse stand-up special.Se Wanda Sykes: Not Normal på Netflix
Anmeldelse: Wanda Sykes: Not Normal

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Wanda Sykes: Not Normal havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wanda Sykes: Not Normal på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Wanda Sykes: Not Normal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wanda Sykes: Not Normal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wanda Sykes: Not Normal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wanda Sykes: Not Normal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar