Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wanda Sykes: Not Normal

Wanda Sykes: Not Normal

22/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Wanda Sykes: Not Normal på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Linda Mendoza
Skuespillere: Wanda Sykes
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Wanda Sykes håndterer politik, reality-tv, racisme og den hemmelighed, hun tager med sig i graven, i denne overstadige og hæmningsløse stand-up special.


Se Wanda Sykes: Not Normal på Netflix

Anmeldelse: Wanda Sykes: Not Normal

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wanda Sykes: Not Normal havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wanda Sykes: Not Normal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wanda Sykes: Not Normal herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wanda Sykes: Not Normal er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wanda Sykes: Not Normal stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar