Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wandering Stars

Wandering Stars

01/12/2019 | Ingen kommentarer

Se Wandering Stars på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I denne dokumentar tager den franske rapper Nekfeu på en global jagt efter musikalsk inspiration, mens han håndterer kunstneriske udfordringer og personlige problemer.


Se Wandering Stars på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wandering Stars havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wandering Stars ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wandering Stars herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wandering Stars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wandering Stars stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar