Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wandering Stars

Wandering Stars

01/12/2019 | Flixfilm

Se Wandering Stars på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktør: Syrine Boulanouar, Nekfeu
Skuespillere: Nekfeu, Wann Alpha, Syrine Boulanouar, Damso
Spilletid: 86 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I denne dokumentar tager den franske rapper Nekfeu på en global jagt efter musikalsk inspiration, mens han håndterer kunstneriske udfordringer og personlige problemer.Se Wandering Stars på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wandering Stars havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wandering Stars ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Wandering Stars:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wandering Stars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wandering Stars stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar