Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wandering Stars

Wandering Stars

01/12/2019 | Flixfilm

Wandering Stars på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Syrine Boulanouar, Nekfeu
Skuespillere: Nekfeu, Syrine Boulanouar, Damso
Spilletid: 86 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I denne dokumentar tager den franske rapper Nekfeu på en global jagt efter musikalsk inspiration, mens han håndterer kunstneriske udfordringer og personlige problemer.

Wandering Stars havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wandering Stars på YouTube.Se Wandering Stars på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wandering Stars ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wandering Stars stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wandering Stars, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wandering Stars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar