Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wanderlust

Wanderlust

14/07/2019 | Flixfilm

Wanderlust på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: David Wain
Skuespillere: Jennifer Aniston, Paul Rudd, Malin Akerman
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English, Swedish, Italian, Portuguese, French
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Dårlig økonomi tvinger et par fra New York til at flytte til Atlanta. På vej sydpå overnatter de i et hippiekollektiv, hvilket får dem til at overveje en ny livsstil.

Wanderlust havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wanderlust på YouTube.Se Wanderlust på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wanderlust ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wanderlust stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wanderlust, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wanderlust er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar