Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wanderlust

Wanderlust

14/07/2019 | Flixfilm

Se Wanderlust på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: David Wain
Skuespillere: Paul Rudd, Jennifer Aniston, Justin Theroux, Alan Alda
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English, Swedish, Italian, Portuguese, French
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Dårlig økonomi tvinger et par fra New York til at flytte til Atlanta. På vej sydpå overnatter de i et hippiekollektiv, hvilket får dem til at overveje en ny livsstil.


Se Wanderlust på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wanderlust havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wanderlust ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Wanderlust:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wanderlust er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wanderlust stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar