Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wanderlust

Wanderlust

19/10/2018 | Flixfilm

Se Wanderlust på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Toni Collette, Steven Mackintosh, Joe Hurst
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En parterapeut og hendes mand beslutter sig for at begynde at se andre, da de ikke kan få liv i deres hensygnende sexliv efter mange års ægteskab.

Wanderlust (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wanderlust på YouTube.Se Wanderlust på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wanderlust (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wanderlust (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wanderlust, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wanderlust er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar