Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wanderlust

Wanderlust

19/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Wanderlust på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Toni Collette, Steven Mackintosh, Joe Hurst, Emma D'Arcy
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: En parterapeut og hendes mand beslutter sig for at begynde at se andre, da de ikke kan få liv i deres hensygnende sexliv efter mange års ægteskab.


Se Wanderlust på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wanderlust (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wanderlust (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wanderlust herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wanderlust er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wanderlust (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar