Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wanderlust

Wanderlust

19/10/2018 | Flixfilm

Se Wanderlust på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Toni Collette, Steven Mackintosh, Joe Hurst, Emma D'Arcy
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En parterapeut og hendes mand beslutter sig for at begynde at se andre, da de ikke kan få liv i deres hensygnende sexliv efter mange års ægteskab.Se Wanderlust på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wanderlust (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wanderlust (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Wanderlust:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wanderlust er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wanderlust (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar