Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Wanted

23/10/2020 | Flixfilm

Wanted på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Timur Bekmambetov
Skuespillere: Angelina Jolie, James McAvoy, Morgan Freeman
Spilletid: 110 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Da Wesley Gibson opdager, at hans myrdede far var medlem af en hemmelig loge af snigmordere, skærper han sine medfødte evner som dræber og bliver til hævner.

Wanted havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wanted på YouTube.Se Wanted på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wanted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wanted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wanted, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wanted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar