Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Wanted

12/03/2019 | Flixfilm

Se Wanted på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Crime, Fantasy, Thriller
Instruktør: Timur Bekmambetov
Skuespillere: James McAvoy, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Terence Stamp
Spilletid: 110 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Da Wesley Gibson opdager, at hans myrdede far var medlem af en hemmelig loge af snigmordere, skærper han sine medfødte evner som dræber og bliver til hævner.


Se Wanted på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWanted havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wanted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wanted herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wanted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wanted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar