Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Wanted

15/10/2020 | Flixfilm

Se Wanted på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rebecca Gibney, Geraldine Hakewill, Anthony Phelan, Nicholas Bell
Spilletid: 60 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: De to modsætninger Lola og Chelsea bliver partnere på flugt, da de overværer et mord, der involverer korrupte betjente, og bliver anklaget for forbrydelsen.Se Wanted på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wanted (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wanted (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Wanted:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wanted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wanted (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.5 kommentarer til Wanted

 1. Anne Vibeke Hottenroth - kl. 22:56, 25-03-2019:

  Har lige set alle 6 afsnit af 1. sæson af “Wanted” Afsindigt spændende og underholdende. Interessant, at den foregår i et miljø, der virker meget fremmedarted for en dansker. Efter at have læst lidt mere på nettet om Wanted, er jeg blevet klar over, at den er spækket med store australske skuespillere, som vi jo normalt ikke ser noget til på disse breddegrader Jeg håber inderligt, at man vælger også at vise sæson 2 og 3.

 2. Jette Nørskov - kl. 22:19, 22-04-2019:

  Lad os nu få sæson 2 og 3 på Netflix. Elsker serien. Har set sæson 1 flere gange. Vanvittig morsom og underholdende.

 3. Mette Nielsen - kl. 17:47, 19-06-2019:

  Har set sæson 1 og er snart færdig med son 2 håber virkelig der kommer både en 3 og 4..sindsyg god serie, med spænding og meget underholdende, de to hovedpersoner Chealsea og Lola er bare super gode sammen.. Kom bare med flere NUUU!!! 4. Anni - kl. 09:46, 27-02-2020:

  Har set Wantet sæson 1 og 2. Noget af det mest spændende jeg har set! Nu venter jeg på sæson 3, hvornår kommer den?

 5. Lonnie - kl. 22:35, 03-05-2020:

  Har set sæson 1 & 2, virkelig god serie. Nr 2 slutter lidt øv og kalder virkelig på en sæson 3. I bliver da nød til at sætte efterfølgende sæsoner på. Vi mangler klart en afslutning. Håber de kommer på Netflix DK

  Skriv kommentar