Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Wanted

06/06/2019 | 3 kommentarer

Se Wanted på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rebecca Gibney, Geraldine Hakewill, Anthony Phelan, Nicholas Bell
Spilletid: 60 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: De to modsætninger Lola og Chelsea bliver partnere på flugt, da de overværer et mord, der involverer korrupte betjente, og bliver anklaget for forbrydelsen.


Se Wanted på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wanted (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wanted (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wanted herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wanted er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wanted (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.3 kommentarer til Wanted

 1. Anne Vibeke Hottenroth - kl. 22:56, 25-03-2019:

  Har lige set alle 6 afsnit af 1. sæson af “Wanted” Afsindigt spændende og underholdende. Interessant, at den foregår i et miljø, der virker meget fremmedarted for en dansker. Efter at have læst lidt mere på nettet om Wanted, er jeg blevet klar over, at den er spækket med store australske skuespillere, som vi jo normalt ikke ser noget til på disse breddegrader Jeg håber inderligt, at man vælger også at vise sæson 2 og 3.

 2. Jette Nørskov - kl. 22:19, 22-04-2019:

  Lad os nu få sæson 2 og 3 på Netflix. Elsker serien. Har set sæson 1 flere gange. Vanvittig morsom og underholdende.

 3. Mette Nielsen - kl. 17:47, 19-06-2019:

  Har set sæson 1 og er snart færdig med son 2 håber virkelig der kommer både en 3 og 4..sindsyg god serie, med spænding og meget underholdende, de to hovedpersoner Chealsea og Lola er bare super gode sammen.. Kom bare med flere NUUU!!!

  Skriv kommentar