Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

War Dogs

12/06/2017 | Flixfilm

Se War Dogs på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Comedy, Crime, Drama, War
Instruktør: Todd Phillips
Skuespillere: Miles Teller, Steve Lantz, Gregg Weiner, David Packouz
Spilletid: 114 min
Land: USA, Cambodia, Romania
Sprog: English, Arabic, Albanian, Romanian
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: To venner ender på dybt vand, da deres tvivlsomme plan forvandles til en 300 mio. dollar kontrakt for regeringen om levering af våben til Afghanistan.


Se War Dogs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


War Dogs havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om War Dogs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til War Dogs:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til War Dogs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at War Dogs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar