Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » War Don Don

War Don Don

15/07/2014 | Flixfilm

Se War Don Don på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktør: Rebecca Richman Cohen
Skuespillere: N/A
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Denne gribende dokumentar følger retssagen mod Issa Sesay, en ledende figur i Sierra Leones borgerkrig, der er anklaget for forbrydelser mod menneskeheden.


Se War Don Don på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


War Don Don havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om War Don Don ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til War Don Don:




Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til War Don Don er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at War Don Don stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar