Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » War Machine

War Machine

26/05/2017 | Flixfilm

War Machine på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Drama, War
Instruktion: David Michôd
Skuespillere: Brad Pitt, Daniel Betts, John Magaro
Spilletid: 122 min
Land: United States
Sprog: English, Pashtu
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da en stolt general får til opgave at vinde en upopulær krig, tager han udfordringen op uden at vide, at hovmod kan være hans egen værste fjende.

War Machine havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til War Machine på YouTube.Se War Machine på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om War Machine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at War Machine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame War Machine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til War Machine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar