Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » War Machine

War Machine

26/05/2017 | Flixfilm

Se War Machine på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama, War
Instruktør: David Michôd
Skuespillere: Brad Pitt, Daniel Betts, John Magaro, Emory Cohen
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English, Pushto
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da en stolt general får til opgave at vinde en upopulær krig, tager han udfordringen op uden at vide, at hovmod kan være hans egen værste fjende.


Se War Machine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWar Machine havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om War Machine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til War Machine herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til War Machine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at War Machine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar