Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » War of the Dead

War of the Dead

04/03/2015 | Flixfilm

Se War of the Dead på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Adventure, Horror, Sci-Fi, Thriller, War
Instruktør: Marko Mäkilaakso
Skuespillere: Andrew Tiernan, Jouko Ahola, Samuel Vauramo, Mikko Leppilampi
Spilletid: 86 min
Land: USA, Lithuania, Italy
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Beskrivelse: Amerikanske soldater på mission for at ødelægge en af fjendens bunkere angribes af de samme soldater, som de allerede har dræbt ved en tidligere aktion.


Se War of the Dead på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWar of the Dead havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om War of the Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til War of the Dead herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til War of the Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at War of the Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar