Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » War of the Worlds

War of the Worlds

01/08/2020 | Flixfilm

Se War of the Worlds på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Tom Cruise, Dakota Fanning, Tim Robbins
Spilletid: 116 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Et nervepirrende eventyr, der er en moderne fortolkning af Wells’ klassiske science fiction-roman om en fantastisk kamp for selve menneskehedens overlevelse.

War of the Worlds (Klodernes kamp) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til War of the Worlds på YouTube.Se War of the Worlds på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om War of the Worlds (Klodernes kamp) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at War of the Worlds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame War of the Worlds, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til War of the Worlds (Klodernes kamp) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar