Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » War of the Worlds

War of the Worlds

01/08/2020 | Flixfilm

Se War of the Worlds på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Tom Cruise, Dakota Fanning, Miranda Otto, Justin Chatwin
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Et nervepirrende eventyr, der er en moderne fortolkning af Wells’ klassiske science fiction-roman om en fantastisk kamp for selve menneskehedens overlevelse.



Se War of the Worlds på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


War of the Worlds (Klodernes kamp) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om War of the Worlds (Klodernes kamp) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til War of the Worlds:




Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til War of the Worlds (Klodernes kamp) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at War of the Worlds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar