Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » War on Everyone

War on Everyone

01/01/2022 | Flixfilm

War on Everyone på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: John Michael McDonagh
Skuespillere: Alexander Skarsgård, Michael Peña, Theo James
Spilletid: 98 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Terry og Bob er eksperter i at afpresse småforbrydere. Men da de to betjente går efter et større offer, finder de ud af, at ikke alle kriminelle er lige nemme at skræmme.

War on Everyone havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til War on Everyone på YouTube.Se War on Everyone på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om War on Everyone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at War on Everyone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame War on Everyone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til War on Everyone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar