Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » War Room

War Room

15/09/2017 | Flixfilm

War Room på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama
Instruktion: Alex Kendrick
Skuespillere: Priscilla C. Shirer, T.C. Stallings, Karen Abercrombie
Spilletid: 120 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Ejendomsmægleren Elizabeth, der er gift med en egoistisk arbejdsnarkoman, søger hjælp fra en ældre kvinde, der hjælper hende med at finde styrken i bøn.Se War Room på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

War Room havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til War Room på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om War Room ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at War Room stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame War Room, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til War Room er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar