Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

War Room

15/09/2017 | Flixfilm

Se War Room på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Alex Kendrick
Skuespillere: Karen Abercrombie, Priscilla C. Shirer, T.C. Stallings, Tenae Downing
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Ejendomsmægleren Elizabeth, der er gift med en egoistisk arbejdsnarkoman, søger hjælp fra en ældre kvinde, der hjælper hende med at finde styrken i bøn.


Se War Room på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWar Room havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om War Room ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til War Room herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til War Room er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at War Room stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar