Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krigssejleren

Krigssejleren

02/04/2023 | Flixfilm

Krigssejleren på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da 2. verdenskrig bryder ud, bliver to sømænd på et norsk handelsskib udsat for brutale kår, mens de kæmper for at overleve den konflikt, de ikke skulle være en del af.Se Krigssejleren på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Krigssejleren (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Krigssejleren på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Krigssejleren (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krigssejleren (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Krigssejleren, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Krigssejleren er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar