Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Warcraft

01/07/2021 | Flixfilm

Se Warcraft på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Duncan Jones
Skuespillere: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster
Spilletid: 123 min
Land: China, United States, Canada, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Mennesker og orker støder sammen, da Draenors krigere ankommer til Azeroth gennem en portal, i denne fantasyfortælling, der er baseret på det populære videospil.

Warcraft havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Warcraft på YouTube.Se Warcraft på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Warcraft ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Warcraft stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Warcraft, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Warcraft er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar