Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Warehouse 13

Warehouse 13

01/09/2014 | Flixfilm

Warehouse 13 på Netflix

Produktionsår: 2009–2014
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek
Spilletid: 43 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: I denne science fiction-serie opsporer Secret Service-agenter genstande, der mangler fra Warehouse 13, et tophemmeligt sted, hvor overnaturlige genstande opbevares.Se Warehouse 13 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Warehouse 13 havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Warehouse 13 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Warehouse 13 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Warehouse 13 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Warehouse 13, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Warehouse 13 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til Warehouse 13

  1. Henrik Schneider - kl. 17:51, 10-03-2015:

    Hvornår kan vi forvente at der kommer nye afsnit af Warehouse 13?

  2. Michael Larsen - kl. 20:43, 15-04-2023:

    Den er ikke på NF i Danmark desvære.. vpn til usa

Skriv kommentar