Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Warehouse 13

Warehouse 13

01/09/2014 | Flixfilm

Se Warehouse 13 på Netflix

Indspilningsår: 2009–2014
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek
Spilletid: 43 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: I denne science fiction-serie opsporer Secret Service-agenter genstande, der mangler fra Warehouse 13, et tophemmeligt sted, hvor overnaturlige genstande opbevares.

Warehouse 13 havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Warehouse 13 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Warehouse 13 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Warehouse 13 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Warehouse 13, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Warehouse 13 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Warehouse 13

  1. Henrik Schneider - kl. 17:51, 10-03-2015:

    Hvornår kan vi forvente at der kommer nye afsnit af Warehouse 13?

    Skriv kommentar