Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Warm and Cozy

Warm and Cozy

27/09/2019 | Flixfilm

Se Warm and Cozy på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jinyoung Jung, Seohyun, Joon-hee Song
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En ulykkelig kvinde søger lykken på den smukke Jeju-do-ø, hvor hun møder en kok uden bekymringer og ambitioner.


Se Warm and Cozy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWarm and Cozy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Warm and Cozy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Warm and Cozy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Warm and Cozy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Warm and Cozy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar