Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Warm Bodies

Warm Bodies

01/11/2016 | Flixfilm

Se Warm Bodies på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Horror, Romance
Instruktør: Jonathan Levine
Skuespillere: Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Analeigh Tipton, Rob Corddry
Spilletid: 98 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Efter at have spist en ung mands hjerne og absorberet minderne derfra, forelsker en nyligt død zombie sig i sit offers kæreste.


Se Warm Bodies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWarm Bodies havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Warm Bodies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Warm Bodies herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Warm Bodies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Warm Bodies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar