Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Warn That Man

Warn That Man

12/02/2022 | Flixfilm

Warn That Man på Netflix

Produktionsår: 1943
Genre: Comedy, Thriller, War
Instruktion: Lawrence Huntington
Skuespillere: Gordon Harker, Raymond Lovell, Finlay Currie
Spilletid: 82 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Som en del af et tysk forsøg på at kidnappe Winston Churchill giver en svindler sig ud for at være en adelsmand. Men adelsmandens niece forpurrer planen.Se Warn That Man på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Warn That Man havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Warn That Man på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Warn That Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Warn That Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Warn That Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Warn That Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar