Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Flere film fra Warner Bros. på Netflix

Flere film fra Warner Bros. på Netflix

14/05/2014 | Flixfilm

gravity hobitten film netflix dkI november skrev Flixfilm.dk, at Netflix havde været på indkøb hos filmselskabet Warner Bros. og købt film for intet mindre end 185 millioner kroner. Historien var baseret på løse rygter fra mediet Kampanje.com, men en gennemgang af indholdet hos Netflix Danmark viser med stor sandsynlighed at aftalen var reel nok.

En gennemgang af udgivelserne fra Warner Bros. og indholdet på Netflix viser nemlig at streamingtjenesten indeholder mange af de seneste udgivelser fra filmselskabet. En stor del af filmene som Warner Bros. udgav i 2012 og 2013 er at finde på Netflix Danmark, heriblandt The Great Gatsby, Gangster Squad, Man of Steel, Operation Argo og The Incredible Burt Wonderstone. Actionfilmen Pacific Rim kommer ligeledes snart på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Netflix bekræfter 'Golfbanens skræk 2'

Man kan dermed antage, at der løbende bliver tilføjet flere film fra Warner Bros. til Netflix. De storfilm, som umiddelbart mangler, at blive tilføjet er Hobbitten 1 + 2, Gravity, Her og We’re The Millers.

Hvorvidt de nævnte film kommer på Netflix er naturligvis blot spekulationer, men der lader til, at være en sammenhæng mellem antallet af film fra Warner Bros. på Netflix og den påstået aftale, der er blevet indgået.

Artiklen fortsætter under annoncen
2 kommentarer til Flere film fra Warner Bros. på Netflix

  1. Jan Filbert Andersen - kl. 03:26, 18-05-2014:

    Hej.jeh vil bare sige at der er Problemmer med filmen (flightplan med Jodie foster)

  2. MR - kl. 11:35, 18-05-2014:

    Jan, du burde skrive til Netflix, og ikke her på Flixfilm, da de ikke har noget med hinanden at gøre.

Skriv kommentar