Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Warrior Nun

Warrior Nun

10/11/2022 | Flixfilm

Warrior Nun på Netflix

Produktionsår: 2020–2022
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alba Baptista, Kristina Tonteri-Young, Lorena Andrea
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Efter at være vågnet i et lighus opdager en forældreløs teenager, at hun nu har superkræfter som den udvalgte Glorie-bærer for en hemmelig sekt af dæmonjagende nonner.



Se Warrior Nun på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Warrior Nun (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Warrior Nun på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Warrior Nun (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Warrior Nun (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Warrior Nun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Warrior Nun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar