Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Warrior

01/07/2015 | Flixfilm

Se Warrior på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Drama, Sport
Instruktør: Gavin O'Connor
Skuespillere: Tom Hardy, Nick Nolte, Joel Edgerton
Spilletid: 140 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.1

Handling: I en verden af MMA (mixed martial arts) følger dette drama to brødres blodige krig mod hinanden i kampen for at nå det samme mål.

Warrior havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Warrior på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Warrior ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Warrior stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Warrior, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Warrior er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar