Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Warriors of Heaven and Earth

Warriors of Heaven and Earth

15/12/2021 | Flixfilm

Warriors of Heaven and Earth på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter løjtnant Li stikker af fra sin post i det centrale kongeriges hær, beder regeringen den japanske kriger Lai Qi om at bringe ham tilbage eller dræbe ham.

Warriors of Heaven and Earth havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Warriors of Heaven and Earth på YouTube.Se Warriors of Heaven and Earth på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Warriors of Heaven and Earth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Warriors of Heaven and Earth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Warriors of Heaven and Earth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Warriors of Heaven and Earth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar