Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Was It Love?

Was It Love?

03/09/2020 | Flixfilm

Se Was It Love? på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Song Ji-Hyo, Ho Joon Son, Jong-ho Song
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Da fire meget forskellige mænd dukker op i hendes liv, begynder en enlig mor, der ikke har datet i årevis at genopdage kærligheden – og sig selv.

Was It Love? (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Was It Love? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Was It Love? (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Was It Love? (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Was It Love?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Was It Love? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar