Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wasp Network

Wasp Network

19/06/2020 | Flixfilm

Se Wasp Network på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Olivier Assayas
Skuespillere: Penélope Cruz, Edgar Ramírez, Gael García Bernal, Ana de Armas
Spilletid: 127 min
Land: France, Brazil, Spain, Belgium
Sprog: English, Spanish, Russian
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Baseret på en sand og gribende historie. Cubanske spioner infiltrerer eksilgrupper i 1990'erne for at stoppe terrorisme mod østaten, men de betaler en høj personlig pris.

Wasp Network havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Wasp Network på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wasp Network ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wasp Network stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wasp Network, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wasp Network er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar