Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Watch Out, We’re Mad

Watch Out, We’re Mad

24/08/2022 | Flixfilm

Watch Out, We’re Mad på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Genindspilning af en film fra 1970 med Bud Spencer og Terence Hill. To brødre, der ikke har set hinanden i 25 år, mødes for at få deres fars elskede strandbuggy tilbage.

Watch Out, We’re Mad havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Watch Out, We’re Mad på YouTube.Se Watch Out, We’re Mad på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Watch Out, We’re Mad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Watch Out, We’re Mad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Watch Out, We’re Mad, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Watch Out, We’re Mad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar