Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Watchmen

01/04/2021 | Flixfilm

Watchmen på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Action, Drama, Mystery
Instruktion: Zack Snyder
Skuespillere: Jackie Earle Haley, Patrick Wilson, Carla Gugino
Spilletid: 162 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Året er 1985, og en af vores superhelte myrdes. Verdens superhelte samles for at løse mordet og opdager en ond sammensværgelse, som vil udslette hele menneskeheden.

Watchmen havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Watchmen på YouTube.Se Watchmen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Watchmen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Watchmen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Watchmen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Watchmen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar