Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Watchmen

01/09/2020 | Flixfilm

Se Watchmen på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: Zack Snyder
Skuespillere: Malin Akerman, Billy Crudup, Matthew Goode, Jackie Earle Haley
Spilletid: 162 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Året er 1985, og en af vores superhelte myrdes. Verdens superhelte samles for at løse mordet og opdager en ond sammensværgelse, som vil udslette hele menneskeheden.


Se Watchmen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Watchmen havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Watchmen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Watchmen:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Watchmen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Watchmen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar