Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Water for Elephants

Water for Elephants

01/07/2017 | Ingen kommentarer

Se Water for Elephants på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Francis Lawrence
Skuespillere: Reese Witherspoon, Robert Pattinson, Christoph Waltz, Paul Schneider
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English, Polish
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Den impulsive Jacob får job som dyrepasser i et omrejsende cirkus, men ender i et dilemma, da han forelsker sig i den skønne, men gifte, artist Marlena.


Se Water for Elephants på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Water for Elephants havde premiere på Netflix Danmark den 1. July, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Water for Elephants ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Water for Elephants herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Water for Elephants er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Water for Elephants stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore