Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Waterfront

Waterfront

12/02/2022 | Flixfilm

Waterfront på Netflix

Produktionsår: 1950
Genre: Drama
Instruktion: Michael Anderson
Skuespillere: Robert Newton, Kathleen Harrison, Avis Scott
Spilletid: 80 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En sømand efterlader sin kone og små børn til en fattig tilværelse i Liverpool. Da han vender tilbage flere år senere, skaber han yderligere splid i familien.

Waterfront havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Waterfront på YouTube.Se Waterfront på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Waterfront ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Waterfront stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Waterfront, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Waterfront er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar