Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Waterschool

Waterschool

25/07/2018 | Flixfilm

Se Waterschool på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Tiffanie Hsu
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA, Brazil, India, Uganda, China
Sprog: English, Portuguese, Hindi, Mandarin, German
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Seks unge kvinder, som hver bor i nærheden af en af Jordens store floder, fortæller om, hvordan miljøuddannelsesprogrammet Waterschool har påvirket deres liv.


Se Waterschool på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWaterschool havde premiere på Netflix Danmark den 25. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Waterschool ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Waterschool herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Waterschool er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Waterschool stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar