Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Watership Down

Watership Down

01/06/2019 | Flixfilm

Se Watership Down på Netflix

Indspilningsår: 1978
Genre: Animation, Adventure, Drama, Thriller
Instruktør: Martin Rosen, John Hubley
Skuespillere: John Hurt, Richard Briers, Michael Graham Cox, John Bennett
Spilletid: 91 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Selvom det er en animationsfilm, er det en alvorlig, skræmmende og til tider voldelig fortælling om en kaninkoloni, der flygter fra dens truede hjem og opbygger et nyt.


Se Watership Down på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWatership Down (Kaninbjerget) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Watership Down (Kaninbjerget) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Watership Down herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Watership Down (Kaninbjerget) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Watership Down stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar