Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Watership Down

Watership Down

01/06/2019 | Flixfilm

Watership Down på Netflix

Produktionsår: 1978
Genre: Animation, Adventure, Drama
Instruktion: Martin Rosen, John Hubley
Skuespillere: John Hurt, Richard Briers, Ralph Richardson
Spilletid: 91 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Selvom det er en animationsfilm, er det en alvorlig, skræmmende og til tider voldelig fortælling om en kaninkoloni, der flygter fra dens truede hjem og opbygger et nyt.

Watership Down (Kaninbjerget) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Watership Down på YouTube.Se Watership Down på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Watership Down (Kaninbjerget) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Watership Down stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Watership Down, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Watership Down (Kaninbjerget) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar