Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Watership Down

Watership Down

23/12/2018 | Flixfilm

Se Watership Down på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Action, Adventure, Drama, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: James McAvoy, Nicholas Hoult, John Boyega, Ben Kingsley
Spilletid: 204 min
Land: Ireland, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En flok kaniner kæmper mod mange trusler på deres farefulde færd for at finde et nyt hjem i denne fortolkning af Richard Adams' klassiske roman.


Se Watership Down på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Watership Down (Kaninbjerget) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Watership Down (Kaninbjerget) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Watership Down herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Watership Down (Kaninbjerget) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Watership Down (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar