Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Waterworld

Waterworld

16/02/2021 | Flixfilm

Waterworld på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Kevin Reynolds
Skuespillere: Kevin Costner, Jeanne Tripplehorn, Dennis Hopper
Spilletid: 177 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I en oversvømmet fremtidsverden bliver en mutantsejler, en smuk barpige og hendes unge protegé skydeskiver for en ondskabsfuld pirat.

Waterworld havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Waterworld på YouTube.Se Waterworld på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Waterworld ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Waterworld stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Waterworld, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Waterworld er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar