Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Waves

07/03/2022 | Flixfilm

Waves på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Romance, Sport
Instruktion: Trey Edward Shults
Skuespillere: Taylor Russell, Kelvin Harrison Jr., Alexa Demie
Spilletid: 135 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Et tragisk dødsfald vender op og ned på en succesfuld forstadsfamilies liv, med dyb sorg – og muligheden for ny kærlighed – som resultat.

Waves havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Waves på YouTube.Se Waves på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Waves ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Waves stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Waves, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Waves er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar