Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Way Upstream

Way Upstream

29/10/2022 | Flixfilm

Way Upstream på Netflix

Produktionsår: 1987
Genre: Comedy, Drama, Horror
Instruktion: Terry Johnson
Skuespillere: Nick Dunning, Joanne Pearce, Barrie Rutter
Spilletid: 101 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: To par kommer ud for en ulykke på en bådtur, og da en karismatisk fremmed stiger ombord for at hjælpe, bliver ferien til et sandt mareridt.

Way Upstream havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Way Upstream på YouTube.Se Way Upstream på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Way Upstream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Way Upstream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Way Upstream, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Way Upstream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar