Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wayne’s World

Wayne’s World

30/09/2016 | Flixfilm

Wayne’s World på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mark McKenna, Ciara Bravo, Joshua J. Williams
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: I denne spinoff af SNL er rockerene Wayne og Garth værter for et lavbudget tv-show, der tiltrækker sig opmærksomhed fra en tv-producent.

Wayne’s World havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wayne’s World på YouTube.Se Wayne’s World på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Wayne’s World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wayne’s World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wayne’s World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wayne’s World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar