Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wayne’s World

Wayne’s World

30/09/2016 | Flixfilm

Se Wayne’s World på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Action, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mark McKenna, Ciara Bravo, Jon Champagne, Jamie Champagne
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: I denne spinoff af SNL er rockerene Wayne og Garth værter for et lavbudget tv-show, der tiltrækker sig opmærksomhed fra en tv-producent.


Se Wayne’s World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWayne’s World havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wayne’s World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wayne’s World herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wayne’s World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wayne’s World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar