Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » WE: A Collection of Individuals

WE: A Collection of Individuals

20/08/2014 | Ingen kommentarer

Se WE: A Collection of Individuals på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Sport
Instruktør: Peter Alport, Cody Carter
Skuespillere: Charley Ager, Bobby Brown, Joss Christensen, Karl Fostvedt
Spilletid: 54 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Skisport har længe været opfattet som en individuel sport. Men denne fængslende skildring af nutidens skisport beviser, at det er en vildfarelse.


Se WE: A Collection of Individuals på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


WE: A Collection of Individuals havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om WE: A Collection of Individuals ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til WE: A Collection of Individuals herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle premierefilm og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til WE: A Collection of Individuals er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at WE: A Collection of Individuals stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar