Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » WE: A Collection of Individuals

WE: A Collection of Individuals

20/08/2014 | Ingen kommentarer

Se WE: A Collection of Individuals på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Sport
Instruktør: Peter Alport, Cody Carter
Skuespillere: Charley Ager, Bobby Brown, Joss Christensen, Karl Fostvedt
Spilletid: 54 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Skisport har længe været opfattet som en individuel sport. Men denne fængslende skildring af nutidens skisport beviser, at det er en vildfarelse.


Se WE: A Collection of Individuals på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


WE: A Collection of Individuals havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om WE: A Collection of Individuals ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til WE: A Collection of Individuals herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til WE: A Collection of Individuals er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at WE: A Collection of Individuals stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar