Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » WE: A Collection of Individuals

WE: A Collection of Individuals

20/08/2014 | Flixfilm

Se WE: A Collection of Individuals på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Sport
Instruktør: Peter Alport, Cody Carter
Skuespillere: Charley Ager, Bobby Brown, Joss Christensen, Karl Fostvedt
Spilletid: 54 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Skisport har længe været opfattet som en individuel sport. Men denne fængslende skildring af nutidens skisport beviser, at det er en vildfarelse.


Se WE: A Collection of Individuals på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


WE: A Collection of Individuals havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om WE: A Collection of Individuals ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til WE: A Collection of Individuals:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til WE: A Collection of Individuals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at WE: A Collection of Individuals stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar