Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » WE: A Collection of Individuals

WE: A Collection of Individuals

20/08/2014 | Flixfilm

Se WE: A Collection of Individuals på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Sport
Instruktion: Peter Alport, Cody Carter
Skuespillere: Charley Ager, Bobby Brown, Joss Christensen
Spilletid: 54 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Skisport har længe været opfattet som en individuel sport. Men denne fængslende skildring af nutidens skisport beviser, at det er en vildfarelse.

WE: A Collection of Individuals havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se WE: A Collection of Individuals på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om WE: A Collection of Individuals ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at WE: A Collection of Individuals stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame WE: A Collection of Individuals, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til WE: A Collection of Individuals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar