Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Are Family

We Are Family

29/04/2020 | Flixfilm

Se We Are Family på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama, Family
Instruktør: Siddharth Malhotra
Skuespillere: Kareena Kapoor, Kajol, Arjun Rampal, Amrita Prakash
Spilletid: 115 min
Land: India, Australia
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En skilt mor til tre børn klarer det godt i hjemmet – indtil hendes tidligere mand bringer sin nye karriereorienterede kæreste ind i billedet.Se We Are Family på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


We Are Family havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om We Are Family ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til We Are Family:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til We Are Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Are Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar