Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Are Legion: The Story of the Hacktivists

We Are Legion: The Story of the Hacktivists

15/04/2014 | Flixfilm

Se We Are Legion: The Story of the Hacktivists på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Brian Knappenberger
Skuespillere: Anon2World, Anonyops, Julian Assange, Aaron Barr
Spilletid: 93 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Denne dokumentar tager os indenfor hos den radikale "hacktivist"-gruppe Anonymous, som har defineret civil ulydighed i den digitale alder.


Se We Are Legion: The Story of the Hacktivists på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWe Are Legion: The Story of the Hacktivists havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om We Are Legion: The Story of the Hacktivists ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til We Are Legion: The Story of the Hacktivists herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til We Are Legion: The Story of the Hacktivists er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Are Legion: The Story of the Hacktivists stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar