Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Are Marshall

We Are Marshall

29/06/2016 | Flixfilm

Se We Are Marshall på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama, Sport
Instruktør: McG
Skuespillere: Matthew McConaughey, Matthew Fox, Anthony Mackie, David Strathairn
Spilletid: 131 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Et flystyrt har kostet det meste af Marshall University's footballteam livet, og nu skal en ny træner og de overlevende spillere samle lokalsamfundet.


Se We Are Marshall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWe Are Marshall havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om We Are Marshall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til We Are Marshall herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til We Are Marshall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Are Marshall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar