Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Are One

We Are One

14/07/2020 | Flixfilm

Se We Are One på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: Stéphane de Freitas
Skuespillere: Afaq, Panmela Castro, Stéphane de Freitas
Spilletid: 86 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Aktivister over hele verden kæmper mod uretfærdighed og driver social forandring i denne dokumentar, der er en efterfølger til deres optræden i musikvideoen Solidarité.

We Are One (På samme hold) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til We Are One på YouTube.Se We Are One på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om We Are One (På samme hold) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Are One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame We Are One, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til We Are One (På samme hold) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar