Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Are One

We Are One

14/07/2020 | Flixfilm

Se We Are One på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: Stéphane de Freitas
Skuespillere: Afaq, Panmela Castro, Stéphane de Freitas
Spilletid: 86 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 3.9

Beskrivelse: Aktivister over hele verden kæmper mod uretfærdighed og driver social forandring i denne dokumentar, der er en efterfølger til deres optræden i musikvideoen Solidarité.


Se We Are One på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


We Are One (På samme hold) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om We Are One (På samme hold) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til We Are One:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til We Are One (På samme hold) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Are One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar