Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Are Pregnant

We Are Pregnant

24/01/2017 | Ingen kommentarer

Se We Are Pregnant på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Juana Macías
Skuespillere: Paco León, Alexandra Jiménez, Alberto Amarilla, Ernesto Sevilla
Spilletid: 100 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: Et par, der i mange år har levet et sorgløst liv sammen, løber ind i problemer, da muligheden for at få et barn pludselig bliver til et spørgsmål om "nu eller aldrig".


Se We Are Pregnant på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


We Are Pregnant havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om We Are Pregnant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til We Are Pregnant herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til We Are Pregnant er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Are Pregnant stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar