Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Are: The Brooklyn Saints

We Are: The Brooklyn Saints

29/01/2021 | Flixfilm

We Are: The Brooklyn Saints på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Et amerikansk fodboldhold i Brooklyn og holdets uselviske trænere er blevet til et helle, hvor børn frit kan konkurrere og lære ting, der vil bringe dem langt i livet.

We Are: The Brooklyn Saints (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til We Are: The Brooklyn Saints på YouTube.Se We Are: The Brooklyn Saints på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om We Are: The Brooklyn Saints (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Are: The Brooklyn Saints (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame We Are: The Brooklyn Saints, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til We Are: The Brooklyn Saints er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar