Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Are the Champions

We Are the Champions

17/11/2020 | Flixfilm

We Are the Champions på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Documentary, Game-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rainn Wilson, Kacie Anderson, Steve Brown
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I denne dokumentarserie kan du opleve en række unikke konkurrencer – fra det skæve til det bizarre – og møde de passionerede fællesskaber, der knytter sig til dem.

We Are the Champions (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til We Are the Champions på YouTube.Se We Are the Champions på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om We Are the Champions (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Are the Champions (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame We Are the Champions, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til We Are the Champions er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar