Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Are the Wave

We Are the Wave

01/11/2019 | Flixfilm

Se We Are the Wave på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ludwig Simon, Luise Befort, Michelle Barthel, Mohamed Issa
Spilletid: 50 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En mystisk klassekammerat fører fire idealistiske teenagere ind i et oprør mod en stigende bølge af nationalistisk passion, men deres bevægelse tager en mørk drejning.Se We Are the Wave på NetflixAnmeldelse: We Are the Wave - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


We Are the Wave (Vi er Bølgen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om We Are the Wave (Vi er Bølgen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til We Are the Wave:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til We Are the Wave (Vi er Bølgen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Are the Wave (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar