Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Are the Wave

We Are the Wave

01/11/2019 | Flixfilm

We Are the Wave på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ludwig Simon, Luise Befort, Michelle Barthel
Spilletid: 50 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En mystisk klassekammerat fører fire idealistiske teenagere ind i et oprør mod en stigende bølge af nationalistisk passion, men deres bevægelse tager en mørk drejning.

We Are the Wave (Vi er Bølgen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til We Are the Wave på YouTube.Se We Are the Wave på NetflixAnmeldelse: We Are the Wave - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om We Are the Wave (Vi er Bølgen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Are the Wave (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame We Are the Wave, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til We Are the Wave (Vi er Bølgen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar