Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Are the Wave

We Are the Wave

01/11/2019 | Ingen kommentarer

Se We Are the Wave på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ludwig Simon, Luise Befort, Michelle Barthel, Mohamed Issa
Spilletid: 50 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: En mystisk klassekammerat fører fire idealistiske teenagere ind i et oprør mod en stigende bølge af nationalistisk passion, men deres bevægelse tager en mørk drejning.


Se We Are the Wave på Netflix

Anmeldelse: We Are the Wave - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


We Are the Wave (Vi er Bølgen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om We Are the Wave (Vi er Bølgen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til We Are the Wave herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til We Are the Wave (Vi er Bølgen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Are the Wave (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar