Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Are Twisted F***ing Sister!

We Are Twisted F***ing Sister!

23/04/2016 | Ingen kommentarer

Se We Are Twisted F***ing Sister! på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Inden glamrockikonerne Twisted Sister opnåede mainstreamsucces i 1980’erne, brugte de årevis på at udvikle deres ekstreme optræden på New Yorks natklubber.


Se We Are Twisted F***ing Sister! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


We Are Twisted F***ing Sister! havde premiere på Netflix Danmark den 23. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om We Are Twisted F***ing Sister! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til We Are Twisted F***ing Sister! herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til We Are Twisted F***ing Sister! er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Are Twisted F***ing Sister! stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar