Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Are Young. We Are Strong.

We Are Young. We Are Strong.

15/01/2017 | Ingen kommentarer

Se We Are Young. We Are Strong. på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Crime, Drama, History
Instruktør: Burhan Qurbani
Skuespillere: Jonas Nay, Trang Le Hong, Devid Striesow, Joel Basman
Spilletid: 123 min
Land: Germany
Sprog: German, Vietnamese
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: I 1992 bliver tre radikalt forskellige beboere i Rostock, Tyskland, viklet ind i voldelige optøjer, der ryster hele den betrængte by.


Se We Are Young. We Are Strong. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


We Are Young. We Are Strong. havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om We Are Young. We Are Strong. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til We Are Young. We Are Strong. herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til We Are Young. We Are Strong. er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Are Young. We Are Strong. stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar