Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Are Young. We Are Strong.

We Are Young. We Are Strong.

15/01/2017 | Flixfilm

We Are Young. We Are Strong. på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Crime, Drama, History
Instruktion: Burhan Qurbani
Skuespillere: Jonas Nay, Trang Le Hong, Devid Striesow
Spilletid: 123 min
Land: Germany
Sprog: German, Vietnamese
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I 1992 bliver tre radikalt forskellige beboere i Rostock, Tyskland, viklet ind i voldelige optøjer, der ryster hele den betrængte by.

We Are Young. We Are Strong. havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til We Are Young. We Are Strong. på YouTube.Se We Are Young. We Are Strong. på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om We Are Young. We Are Strong. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Are Young. We Are Strong. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame We Are Young. We Are Strong., samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til We Are Young. We Are Strong. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar