Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Bought a Zoo

We Bought a Zoo

01/11/2016 | Ingen kommentarer

Se We Bought a Zoo på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Cameron Crowe
Skuespillere: Matt Damon, Scarlett Johansson, Thomas Haden Church, Colin Ford
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: I denne filmatisering af Benjamin Mees biografi om at købe og redde en medtaget zoologisk er beliggenheden ændret fra England til det sydlige Californien.


Se We Bought a Zoo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


We Bought a Zoo havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om We Bought a Zoo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til We Bought a Zoo herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til We Bought a Zoo er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Bought a Zoo stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore