Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » We Bought a Zoo

We Bought a Zoo

01/11/2016 | Flixfilm

Se We Bought a Zoo på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Cameron Crowe
Skuespillere: Matt Damon, Scarlett Johansson, Thomas Haden Church, Colin Ford
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: I denne filmatisering af Benjamin Mees biografi om at købe og redde en medtaget zoologisk er beliggenheden ændret fra England til det sydlige Californien.


Se We Bought a Zoo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWe Bought a Zoo havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om We Bought a Zoo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til We Bought a Zoo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til We Bought a Zoo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at We Bought a Zoo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar